en | fi
Hamina Tattoo / Ohjelma / Junior Tattoo

Junior Tattoo tulee taas

Junior Tattoo soi ja liikkuu Hamina Bastionissa
sunnuntaina 29.7.2018 klo 12.00! VAPAA PÄÄSY!

Musiikin harrastaminen tekee hyvää aivoille, yhteissoitto herkistää aistit tarkkaan reagointiin ja orkesteriin kuuluminen on loistava elämänkoulu jokaiselle
lapselle.Tulkaa koko perheellä seuraamaan tunnin mittaista ilmaistapahtumaa
Hamina Bastioniin ja iloitsemaan lasten ja nuorten orkestereiden musiikkiesityksistä, jotka tehdään liikkeessä ja hyvällä sykkeellä.

 

 

Miksi junior tattoo ?

Musiikin harrastaminen tekee hyvää aivoille, yhteissoitto herkistää aistit tarkkaan reagointiin ja orkesteriin kuuluminen on loistava elämänkoulu jokaiselle lapselle.

Suuri harrastajamäärä ohjatun musiikin parissa parantaa hyvinvointia yhteiskunnassa ja tuottaa sivutuotteenaan uusia suomalaisia huippumuusikoita. 

1. Junior Tattoo – harjoituksissa noustaan seisomaan.

Liikunta on osa tämän musiikin tekemistä. Musiikki esitetään ja harjoitellaan seisaaltaan, muodostelmia versioiden, liikkuen,  hauskoja temppuja tehden.  Kansanterveys kohenee.

2. Junior Tattoo-esityksissä soitetaan ulkoa.

Korostetaan nuottien osaamisen tärkeyttä, mutta esitetään kappaleet ulkoa.Kontakti yleisöön paranee, vieruskaverin kuuntelu korostuu ja soittaminen on hauskempaa.  

 3. Junior Tattoo – alentaa soittimeen tarttumisen kynnystä.

Esitettävät kappaleet ovat hieman helpompia ja lyhyempiä  kuin sen hetkinen maksimaalinen taitotaso mahdollistaisi.  Moni soittaja voi soittaa myös samaa stemmaa tai mukana voi olla helpotettuja easy-stemmoja  ja esiintymisrentous paranee.

4. Mennään  kohti taidemusiikkia myös hauskan viihteen kautta.

Kun nuori osaa soittaa kappaletta, joka on tärkeä hänen kaveripiirilleen; kehuja tulee helpommin ja ylpeys omasta osaamisesta kasvaa.

Instrumentin haltuun otto nopeutuu kehujen keskellä ja näin myös taidemusiikkiin tarttuminen helpottuu. 

5. Tuttu teema kiertää jokaisella soittajalla.

Junior Tattoo  -kappaleissa tunnettu pääteema pyrkii kiertämään ainakin hetken jokaisella soittajalla, kehuja saa näin helpommin kaveripiiristä ja kotoa.

 

 

 

Katso Rantasalmi Wind Band - Baila! -video, Junior Tattoon hengessä täältä.

 

Lisätietoja

Tattoon alkuun

Tattoon alkuun