Haminassa viihtyvät myös lemmikit! Tähän sivulle olemme koonneet vinkkejä eläinystävän kanssa matkustavalle ja tärkeät yhteystiedot kuten eläinlääkärit, lemmikkiystävälliset majoituskohteet ja lemmikkikaupat.

Mukavaa yhdessäoloa Haminassa lemmikkisi kanssa!

Yhteisiä hetkiä kohtaamisten kaupungissa

 

Lemmikkiystävälliset majoituskohteet ja ravintolat 

Haminan majoituskohteet ovat eläinystävällisiä, mutta voivat periä pienen lemmikkimaksun majoittumisesta lemmikin kanssa.

Tässä muutama vaihtoehto lemmikin kanssa yöpymiseen Haminassa:

SpaHotel Haminassa lemmikin kanssa majoittuvat mukavasti standard-huoneissa aivan kaupungin keskustassa.

THE Hotel ja THE Barille on myös lemmikit tervetulleita ja juomatarjoilua löytyy myös lemmikille. Saattaapa siellä välillä myös törmätä omistajien JackDanielsin terrieri Ritvaan, joka on kaikkien kaveri!

Hamina Camping Pitkillähiekoilla pääsee lemmikit majoittumaan mukavasti merenrannalla niin mökeissä kuin caravan-alueella.

Lemmikkikaupat

Hemmottele lemmikkiäsi vaikka uudella lelulla! Haminan keskustasta, löydät Musti ja Mirri –eläintarvikeliikkeen (Fredrikinkatu, 7). OnniPet sijaitsee lyhyen automatkan päässä keskustasta (Korjaamontie, 7).

Aktivitteetteja lemmikin kanssa

Haminan kauppatorilla saa vierailla lemmikit kytkettyinä.  Samoin Haminan kaupungin puistoalueille ovat lemmikit kytkettyinä tervetulleita, poislukien puistoalueet, jossa on ihmisten leikki- ja liikuntapaikkoja. Myöskään uimarannoille tai kuntopoluille ei saa viedä lemmikkejä. Lemmikeiltä kielletyt paikat on merkitty kieltokyltein.

Kaikki lemmikit ovat kytkettyinä tervetulleita kaupungin puistoihin

 

Haminan Neuvottomassa sijaitsee vuonna 2022 avattu Koirametsä Reviiri. Koirametsä Reviiri on noin kahden hehtaarin kokoinen metsäalue. Alue on kokonaan aidattu ja siten takaa turvallisen ja rentouttavan koirien ulkoilutuksen.

Koirametsä Reviiri (kuva Netta Hautamäki)

 

Hyvänmielenkoirakeskus on kesällä 2022 rakentunut ja avautunut monipuolinen koira-alan ammattilaisten keskus, jossa on mahdollisuus esimerkiksi koirauintiin.

Koirauimala Hyvänmielen koirakeskuksessa
Koirapuistot
Haminassa on kaksi koirapuistoa:
Haminassa on kaksi koirapuistoa

 

Eläinlääkärit

Haminasta löydät useamman eläinlääkärin:

Kunnaneläinlääkäri

Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kiireellinen eläinlääkärinapu illalla, yöllä, viikonloppuna ja pyhäpäivinä hoidetaan yhteistyössä Kotkan ja Pyhtään kanssa. Virka-ajan ulkopuolella eli arkisin kello 15-08 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ympäri vuorokauden päivystävä eläinlääkäri on tavoitettavissa numerosta 0600 14499. Päivystyspuhelin on maksullinen.

 

Yksityiset eläinlääkärit

 

Haminassa viihtyy koko seurue!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This