Markkulan leirikeskuksen laituri, järvinäkymä ja puita

Markkula sijaitsee rauhallisella luonnonkauniilla paikalla, kirkasvetisen Suur-Merkjärven rannalla, vain 15 km:n päässä Haminan keskustasta. Leirikeskuksen pihapiiri ja lähimetsät takaavat upeat puitteet ulkoilulle ja muille pihapuuhille.

Leirikeskuksen päärakennuksesta löytyy vuodepaikat 38:lle henkilölle, 1-4 hlö:n huoneisiin jaettuina. Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat majoitustilojen käytävillä. Majoitustilojen lisäksi päärakennuksessa on käytettävissä ruokasali, juhlasali ja takkahuone.

Markkulan pihapiiristä löytyy hirsimökki, aivan järven tuntumassa, jossa voi viettää iltaa vaikkapa takkatulen loimussa makkaraa paistellen. Rantasauna sijaitsee niin ikään pihapiirissä järven välittömässä läheisyydessä. Rantasaunalla on kaksi erillistä sähkölämmitteistä saunaosastoa suihkutiloineen, jotka ovat ympärivuotisessa käytössä. Miksipä et pulahtaisi kirkasvetiseen järveen kesäisessä auringonpaisteessa tai hyiseen avantoon pakkasen paukkuessa! Grillikatos sijaitsee metsänreunassa, päärakennuksen edustalla. Kenties nauttisit iltanuotiostagrillikatoksella, vaikkapa muurinpohjalettuja paistellen!

 

Palvelukielet: suomi, englanti, venäjä

 

Pin It on Pinterest