uimarit

Linnoituksen uimahalli ja kuntosali

Kuntouinti-, opetus-, monitoimi-, pore- ja kylmäallas, niskahierontasuihkut ja vesihieronta-asemat.

Kummassakin pesutilassa on kaksi saunaa.

Kuntosali
on avoinna uimahallin aukioloaikoina. Lipunmyynti uimahallin kassalla.

Laitteet soveltuvat kaikille käyttäjäryhmille. Kuntosalilla keskiössä on toiminnallinen harjoittelu.

Katso aukioloajat uimahallin omilta sivuilta.

Heittäjä frisbeegolfkorilla.

Frisbeegolf-rata

Haminaan toukokuussa 2010 perustettu ja 2012 laajennettu 18-väyläinen frisbeegolfrata.

18-väyläinen frisbeegolfrata, joka sijaitsee Ruissalon liikuntakeskuksessa. Rata alkaa jäähallin parkkipaikalta, jonka viereen se myös päättyy. Väylien pituudet vaihtelevat 48 – 144 metrin välillä.

Osa väylistä sijaitsee urheilukeskuksen puistomaisilla nurmialueilla ja osa taas viereisen hiihtomaan ja Myllyvuoren korkeuseroja tarjoavassa metsäisessä ja kallioisessa maastossa.

 

jaakiekkoilijat

Haminan jäähalli

Jäähallin jääalue on kooltaan 58 m x 28 m. Luistelijoiden käytössä on kuusi pukuhuonetta ja suihkutilaa, varusteiden kuivaushuoneet sekä kokoustilat ja kahvio. Katsomossa on 500 istumapaikkaa ja 300 seisomapaikkaa. Jääkiekkokaukaloon on sijoitettavissa kaksi curlingrataa, joihin hallissa on myös kivisarjat. Hallissa toimii myös luistinvuokrauspalvelu.

Haminan jäähalli sijaitsee Ruissalon liikuntakeskuksessa, noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ruissalon liikuntakeskuksen alueella on lisäksi liikuntahalli, pallokenttä, nurmikenttä, ampumahiihtostadion, maastopyörä-/polkujuoksurata, frisbeegolfrata,  pururatoja sekä valaistuja latuja. Paikoitustiloja löytyy noin 250 autolle. Jäähalli palvelee harrastajia myös kesäisin.

Haminan liikuntahalli

Haminan liikuntahalli

Käyttövuorot voit varata Timmi -järjestelmästä

Timmi-järjestelmä

Ulko-ovet avataan 10 minuuttia ennen ensimmäistä harjoitusvuoroa.
Kassa ja ulko-ovet suljetaan tunti ennen sulkemisaikaa.

palloiluhalli

Haminan palloiluhalli

Palloiluhallin koko on 70 x 51 metriä. Pääkentän koko on 60 x 45 metriä. Pääkentällä on kaksi juniorikenttää, joiden mitat ovat 45 x 28 metriä. Toisessa päädyssä on lämmittely- ja taitoharjoittelualue. Hallissa voi harjoitella yhtä aikaa yhdestä neljään joukkuetta. Hallin yhteydessä on kaksi pukukoppia peseytymis- ja WC-tiloineen.

urheilukenttä

Haminan urheilukenttä

400 m, 6-8 rataa, Novotan päällyste.

Metsäpolku, jota reunustaa havut.

Portimon polut

PORTIMON POLUT on Haminassa Husulan, Kannusjärven ja Kitulan alueelle sijoittuva retkeilyreitistö, joka tarjoaa mainiot puitteet luontoliikunalle erilaisine maisemineen ja maastoineen. Reitistö kattaa yli 40 kilometriä vaihtelevaa luontoympäristöä ja reitin varrella sijaitsee viisi laavua tulisijoineen. Laavuissa ja niiden ympäristöissä on luvallista, ja jopa toivottavaa, yöpyä. Kuntohuhdan, Kentänkankaan, Reitkallin ja Viitavuoren laavuilla on ekokäymälä, jollainen myös Oravakorven laavulle toivottavasti lähitulevaisuudessa saadaan. Reitistön varrelle sijoittuu myös neljä osoitettua uimapaikkaa, joissa retkeilijän on mahdollisuus virkistäytyä.

Ruissalon-tatami

Ruissalon liikuntahalli

Ruissalon kuntosali, tatami ja nyrkkeilytila avattu!

Liikuntahallin palloilutilat

Palloilusalin mitat ovat 20 * 36 m
Täysimittaiset kori-, lento- ja sulkapallokentät. Katsomotilat on mitoitettu 260 henkilölle.

Vallikenttä

Vallikenttä on Haminassa sijaitseva pesäpallostadion, jossa Haminan Palloilijat pelaavat kotiottelunsa. Haminan vallikenttä sijaitsee Haminan historiallisen kaupunkilinnoituksen huomassa, aivan keskusbastionin vallien välittömässä läheisyydessä.

Kaakon Golf

Kaakon Golf toivottaa kaikki golffarit ja lajista kiinnostuneet tervetulleiksi Virojoen golfkentälle, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Haminan naapurissa. Kentän on suunnitellut aikamme tunnetuin suomalainen golfarkkitehti Lassi Pekka Tilander (Tilander Design). Kentän jokainen väylä on oma yksilönsä, joista kukin palkitsee pelaajansa omalla tavallaan.

Virojoen golfkenttä onkin golfmatkailijoiden ja alueen kesäasukkaiden erityisessä suosiossa. Yhdeksännen väylän jälkeen pelaajia palvelee hyvin varustettu Caddie kahvila terasseineen. Vastaanotto Virojoen golfkentälle on aina aurinkoinen.

Tervetuloa!

 

Pin It on Pinterest

Share This