Metson majoitus

Aamiaismajoitusta maaseudun rauhassa vanhaan navettaan rakennetuissa tiloissa. Viihtyisissä 1-4 hengen huoneissa majoitustiloja yhteensä 13 hengelle. Aamupala ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Meiltä vain 12 km Haminan keskustaan.

Ilmakuva Villa Jaakkolassa.

Villa Jaakkola

Reitkallin kylässä sijaitseva Villa Jaakkola tarjoaa majoitusta alatuvassa sekä aittarakennuksessa. Yöpymisen lisäksi, 1800-luvulle juurensa ulottavalta, tilalta löytyy monenlaisia puitteita Anttonin juhlatilasta Sakarin saunatilaan ja Riihikahvilaan.

Villa Jaakkolan majoitusaitta.

Aitat , alatuvan aitta ja ylätuvan aitat

Aitat ovat käytössä yöpyjille lähinnä kesäaikaan. Aitoissa ei ole mitään lämmitystä. Mahdollista käyttää myös omaa makuupussia, ja silloin myös mahdollista yöpyä talvisaikaan. Pihapiiristä löytyy neljä erillistä aitaa, joissa kolmessa kaksi erillistä vuodetta ja yhdessä yksi parisänky.

Aitan sisätila.

Ollin alatupa

Alatuvassa on iso tupakeittiö/olohuone ja tilava kodinhoitohuone, josta myös uloskäynti pihalle. Alatuvan takaa löytyy katettu takaterassi, johon sisätiloista käynti saunan pukuhuoneesta. Alatuvassa on käytettävissä kaksi erillistä wc:tä, suihkutila ja sähkösauna.

Ollin alatuvassa on kaikkiaan kolme erillistä makuuhuonetta, ja lisäksi olohuoneessa yksi vuodepaikka.

Vaalea talo.

Poitsilan kartano

Majoitusta Poitsilan kartanossa kävely-/pyöräilymatkan päässä n. 2,6km Haminan keskustasta. Itäväylän kauppakeskus palveluineen löytyy n. 450m päässä majoituspaikan pihalta.

Majoitusrakennuksessa on 21 avaimella lukittavaa kahden hengen huonetta, joissa kussakin on oma suihku ja wc. Huoneista yksi käytettävissä lemmikin kanssa matkaaville, ja yksi huoneista on esteetön.

Majoitusrakennuksen molemmissa kerroksissa on lisäksi hyvin varusteltu keittiö ja pieni yhteinen olohuone jossa tv. Asuntolan sähkölämmitteinen, noin 10 hengen sauna lämpiää myös tarvittaessa. Aamupala omatoiminen, mutta tarvittaessa voidaan sopia palvelusta erikseen.

Huonehinnat, joihin kuuluu liinavaatteet + pyyhe ovat:

  • 2 hengen huone 90€/yö
  • 1 hengen huone 80€/yö

Majoitus on tarjolla 6.-12.6.

Riihikahvila auki Villa Jaakkolassa ja pihapiirissä keppihevostelua/kilpailut, Pitkäkuja 204, Reitkalli. Tarkemmat aukioloajat löytyvät ajankohtaista sivulta www.villajaakkola.fi

Pin It on Pinterest

Share This