Metson majoitus

Aamiaismajoitusta maaseudun rauhassa vanhaan navettaan rakennetuissa tiloissa. Viihtyisissä 1-4 hengen huoneissa majoitustiloja yhteensä 13 hengelle. Aamupala ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Meiltä vain 12 km Haminan keskustaan.

Ilmakuva Villa Jaakkolassa.

Villa Jaakkola

Reitkallin kylässä sijaitseva Villa Jaakkola tarjoaa majoitusta alatuvassa sekä aittarakennuksessa. Yöpymisen lisäksi, 1800-luvulle juurensa ulottavalta, tilalta löytyy monenlaisia puitteita Anttonin juhlatilasta Sakarin saunatilaan ja Riihikahvilaan.

Villa Jaakkolan majoitusaitta.

Aitat, alatuvan aitta ja ylätuvan aitat

Aitat ovat käytössä yöpyjille lähinnä kesäaikaan. Aitoissa ei ole mitään lämmitystä. Omaa makuupussia käyttäen on mahdollisuus yöpyä aitassa myös talviaikaan. Pihapiiristä löytyy neljä erillistä aitaa, joissa kolmessa kaksi erillistä vuodetta ja yhdessä yksi parisänky.

Aitan sisätila.

Ollin alatupa

Alatuvassa on iso tupakeittiö/olohuone ja tilava kodinhoitohuone, josta myös uloskäynti pihalle. Alatuvan takaa löytyy katettu takaterassi, johon sisätiloista käynti saunan pukuhuoneesta. Alatuvassa on käytettävissä kaksi erillistä wc:tä, suihkutila ja sähkösauna.

Ollin alatuvassa on kaikkiaan kolme erillistä makuuhuonetta, ja lisäksi olohuoneessa yksi vuodepaikka.

Vaalea talo.

Luutnantin Puustelli

Luutnantin Puustelli

Luutnantin Puustelli, vanha upseerin virkatalo Haminassa, tarjoaa ylellistä kotimajoitusta vain 20 minuutin (2km) päässä Haminan keskustasta.
Puustellissa on neljä n. 20m² persoonallista makuuhuonetta. Majoituksen hintaan kuuluu aamiainen. Lisäksi on mahdollisuus lämmittää ikivanha hirsinen pihasauna. Soutuvenene ja sup-lauta ovat vapaasti käytettävissä.
Kesäviikonloppuisin Puustellilla aukeaa kesälahvila, jonne kaikki ovat tervetulleita nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta sekä syömään perinteisiä Haminalaisia vesirinkeleitä täytteineen.

Pin It on Pinterest

Share This