Shoppaile ja rentoudu Haminassa

Kiertele maailmanluokan pikkukaupungin idylliset putiikit ja kirppikset löytöjä tehden – miten olisi ihana koru itselle, antiikkia kokoelmiin tai uutta sisustusta kotiin? Vietä shoppailutauko jossakin idyllisistä kahviloista. Kierrelkää ympyräkatuja, ihastelkaa kaunista puutalomiljöötä ja linnoitusta, seuratkaa eloisan Kauppatorin elämää ja maistelkaa lähimansikoita.

Varaa aika hierojalle, kampaajalle tai kauneushoitoon!

Kotiin ja itselle

Haminan keskustasta löydät pieniä putiikkeja, josta löydät käyttötavaroita itselle, kotiin tai lahjaksi.

Kotiin ja itselle

Lahjatavarat ja käsityöt

Haminassa käsityöläisyys on ollut tärkeä osassa ja nykyään keskustasta löytyy useampi käsityöliike, lasitaidetta, matkamuistoja myyviä kauppoja.

Lahjatavarat ja käsityöt

Hemmottelu & hyvinvointi

Haminan keskustasta löydät useita kampaamoja ja parturiliikkeitä sekä kosmetologi- ja hierontapalveluita tarjoavia yrityksiä. Tiesitkö, että Ole Hyvä -tuotteet valmistetaan Haminassa?

Hemmottelu & hyvinvointi

Kirpputorit

Haminassa on useampi kirpputori, second hand -kauppoja ja kierrätysmyymälä.

Kirpputorit

Lähiruokaa ja ruokakaupat

Haminasta löytyy useita ruokatuottajia, jotka myymät tuotteita niin kauppatorilla, tapahtumissa kuin verkkokaupoissa.  Voit myös lähteä lähiruoka matkalle vaikkapa Aholafarmin tilalle.

Keskustasta löytyy useita ruokakauppoja, kuten K-Supermarket Kanuuna, S-market ja Lidl. Haminan Alko sijaitsee S-marketin rakennuksessa.

Lähiruoka & ruokakaupat

Pin It on Pinterest

Share This