Koristellut kynnet.

Day Spa Eeva-Maija Ristola

Day Spa Eeva-Maija Ristola on Haminan itäväylällä toimiva kauneushoitola, jossa tehdään perinteisiä kosmetologin hoitoja, sekä ripsipidennyksiä että rakennekynsiä.

Facebook:Day Spa Eeva-Maija Ristola
Ig: tmieevamaija

Odotushuone, jossa oranssi nojatuoli ja sisustustikkaat.

Hair And The City

Viihtyisä parturi-kampaamo Haminan keskustassa tarjoaa kaikki parturi-kampaamo palvelut kaiken ikäisille asiakkaille. Palveluihin kuuluu myös ripsienpidennykset, sekä kulmien ja ripsien laitot. Lisäksi kotikäynnit asiakkaan luona.
Lämpimästi tervetuloa!

Kauneudenhoitopalvelut Blacklace Beauty

Ekopharma Helsinki hoitola kosmetologipalveluineen sekä CND Shellac lakkaukset.

 

cocos-kasvohoidot

Kauneus- ja terveyshoitola Cocos

Palveluihimme kuuluvat kasvo-, käsihoidot, depilaatiot, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsipidennykset, geelilakkaukset, intialainen päähieronta,kampaamopalvelut sekä superfoodit.

 

Parturi-kampaamo Moodin odotustilassa tuoleja, peili ja hyllykkö.

Parturi-kampaamo Mood

Valoisa ja moderni parturi-kampaamo Haminan keskustassa. Meiltä löytyy kaikki parturi- ja kampaamopalvelut, intohimona vaalennustyöt, sekä ripsienpidennykset, Lashlift-kestotaivutus, Brown lamination ja ripsien ja kulmien kestovärjäys.
Tervetuloa!
Kampaus.

Salon Tweezer

Kampaamo- ja parturipalveluja kaiken ikäisille. Kampaamotyöt voidaan tehdä myös hajusteettomilla tuotteilla. Lisäksi joitain kosmetologi palveluja mm. ripsien ja kulmien laitot, lashlift ja jalkahoito. Meiltä löytyy myös solarium erillisestä huoneesta.

FB: salontweezer

IG: salontweezer

Boutique & hiushuone Marilyn

Idyllinen pieni butiikki, jossa yksilöllisiä vaatteita ja asusteita naisille, myös pluskokoja, Haminan keskustassa, Isoympyräkadulla. Rentoa ja nuorekasta arkimuotia kaikille!
Lisäksi takahuoneessa on parturi-kampaamo Hiushuone Marilyn, josta löydät myös helposti kotihoitotuotteet.
#boutiquemarilynhamina

Pin It on Pinterest

Share This