Posliinitar Ann Maarit

Posliinitar AnnMaarit

Lahjatavarapuoti Raatihuoneelle vanhassa Lebedeffin Kauppakartanossa. Lahja-, sisustus-ja posliini tuotteiden lisäksi paljon Hamina-tuotteita matkamuistoiksi.

Facebook: PosliititarAnnMaarit

IG: @posliititarannmaarit

Taito_kuva

Taito Etelä-Suomi / Haminan taitokeskus

Haminan taitokeskuksesta/ Taito Etelä-Suomi, löydät lahjatavaroita, käsitöitä sekä käsityötarvikkeita. Kutomossa saat ohjausta kudontaan ja kursseilla tutustutaan eri käsityötaitoihin. Pidämme kursseja myös tilauksesta taitokeskuksessa tai tulemme pitämään kurssia muihin tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan!

 

jaanan lahjat

Jaanan Lahjat -puoti

Hamina- ja lahjatuotteita.
Postikortteja ja paljon mukavaa myös itselle.
Tervetuloa tutustumaan!

 

Facebook: JaananLahjat

sevenon

SEVENON Art Glass STUDIO

Upea ja uniikki sisustajan paratiisi, jossa kaikki tuotteet suunniteltu ja valmistettu Haminassa!
Myymälässämme on vaihtuva myyntinäyttely ja meiltä löydät myös Studio Jukka Rintalan tuotteita sekä Drops-Design neulelangat.
Tervetuloa!
Maijukka

Käsityöliike Maijukka

Käsityöliike Maijukka on perustettu 1991. Meiltä löydät kaikkea käsitöihin liittyvää sekä lahjatavaroita. Jos etsit lastenvaatteita tai pehmoleluja niin myös ne löytyy Maijukasta.

IG: maijukkahamina

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli Haminan sydämessä, Raatihuoneentorilla. Sydämellistä palvelua ja kaikkea ihanaa vaatteista ja asusteista kodin sisustukseen ja toivottuihin tuliaisiin. Kannattaa tulla kauempaakin!

 

LUOMA design

LUOMA design suunnittelee ja valmistaa asusteita, sisustustuotteita sekä kortteja, joille kaikille on yhteistä leikkisät, omaa suunnittelua olevat kuosit ja kuvitukset. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin sekä Galleria Luomassa, Kannusjärvellä sijaitsevassa puodissa, että verkkokaupassa.
kauppatorilta

Kauppatori

Haminan kauppatori on muodostunut haminalaisten ehdoton kohtaamispaikka. Vilkkaalta torilta saa paikallisten tuottajien tuotteita kuten vihanneksia, juureksia ja marjoja sekä kukkia. Torilla järjestetään myös vuosittain viidet markkinat ja muita erilaisia tapahtumia.

Toripäivät arkisin kesällä 6-14 ja talvella 7-13. Kesälauantaisin ohjelmaa Vepan lavalla klo 11-12.

Pin It on Pinterest

Share This