Haminalaiset tuottajat myyvät tuotteitansa niin verkkokaupoissa, tapahtumissa kuin Haminan kauppatorilla.

Ruokakauppoja keskustassa on K-Supermarket Kanuuna, S-market sekä Lidl. Alko sijaitsee S-marketin rakennuksessa.

Saleja sijaitsee Pointsilassa ja Alakaupungissa ja Pyhällössä. K-market kauppoja Uudessa-Summassa ja Itäväylän ostoskeskuksessa.

Aholafarm_kesä

Aholafarm

”Punaisena lankana” kaikissa palveluissamme, myös tarjoiluissamme, kulkee aitous.

Toimimme oikeassa maaseutumiljöössä ja tarjoilujen perustana on perinteinen maalais- ja kotiruoka, joka valmistetaan laadukkaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Ateria- ja pitopalvelumme ansiosta kaikkiin kauttamme tilattuihin tapahtumiin ja ohjelmapalvelutuotteisiin kuuluvat mukaan myös myös ruoka ja kahvitus.

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutopalveluna myös kotiisi, tai voit tilata tuotteitamme myös verkkokaupastamme.

mehiläispesä

Koivuniemen Mehiläispesä

Paikkakunnan hunajaa suoraan tuottajalta!

Koivuniemen Mehiläispesän hunaja on tuotettu maatilallamme Virolahden Koivuniemessä, Porolahden pohjukassa. Hunajasato myydään pääasiassa suoramyyntinä ja paikallisilla markkinoilla.

kauppatorilta

Kauppatori

Haminan kauppatori on muodostunut haminalaisten ehdoton kohtaamispaikka. Vilkkaalta torilta saa paikallisten tuottajien tuotteita kuten vihanneksia, juureksia ja marjoja sekä kukkia. Torilla järjestetään myös vuosittain viidet markkinat ja muita erilaisia tapahtumia.

Toripäivät arkisin kesällä 6-14 ja talvella 7-13. Kesälauantaisin ohjelmaa Vepan lavalla klo 11-12.

Poikelan mansikoita ja vadelmia

Lahden tila

Kesän majapaikaksi löydät Haminan Onkamaalta, noin 20 kilometrin päästä keskustasta. Tilalla on pitkät perinteet muun muassa mansikan, vadelman ja tuoreherneen viljelystä. Tuotantoon kuuluvat myös pakastemarjat, mehut sekä muut juomat.

Marjaherkut ovat saatavilla suoraan tilalta, omilta myyntipaikoilta sekä lähialueen valikoiduista ruokakaupoista.

Takaladon Liha

Kotimaista lihaa kalkkunasta karitsaan ja porosta porsaaseen! Monenlaisia lihaherkkuja arkeen ja juhlaan!

Takalato myy 100%:sesti kotimaisia lihatuotteita. Takaladon tuotteet ovat taatusti tuoretta lähiruokaa. Valmistamme suuren osan tuotteista myymälämme yhteydessä olevissa tiloissa. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita, joissa mukana on aina myös maku!

Puinen hyllykö, jossa on erilaisia leipiä rivissä

Toinen Leipä leipomo

Hapanjuurileipomo Haminan Itäväläyssä. Täältä löydät monipuolisen valikoiman leivottuja herkullisia hapanjuurituotteita! Kannattaa tulla kauempaakin hakemaan esim. tuoretta ruisleipää, vuokaleipää, siemenleipää, patonkia ja makeitakin leivonnaisia.

Tarkista leipomomyymälän aukioloajat nettisivuilta.

 

Pin It on Pinterest

Share This