Naisten lifestyle putiikki Blacklace

Muotia & trendejä kaikenkokoisille

Putiikin tuotevalikoimasta löydät naisten muodin vaatekoossa 36-56, sillä haluamme tarjota yksilöllisyyttä sekä trendikkyyttä kaikenkokoisille naisille.

Blacklace Beauty

Blacklace kivijalkamyymälän yhteydessä toimii Blacklace Beauty. Beauty puolelta löytyy Sari Vuori kauneudenhoitopalvelut, kuten Ekopharma Helsinki hoitola kosmetologipalveluineen sekä CND Shellac lakkaukset.

IG: blacklace_by_sarivuori/

Facebook: Blacklace

Muotitalo Lehto

Muotitalo Lehto on pitkän historian omaava perheyritys, joka toimii tällä hetkellä Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueella. Kaiken kaikkiaan Muotitalo Lehdolla on seitsemän eri myymälää ja uusin myymälöistä avattiin Haminan torin kupeeseen, osoitteeseen Satamakatu 11. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita merkkituotteita, asiantuntevaa palvelua unohtamatta. Meiltä saat myös ompelijan palvelut meiltä ostettuihin tuotteisiin. Kun laatu ja hyvä asiakaspalvelu ratkaisevat – lämpimästi tervetuloa!

Valo & tila

Valo&Tila

Ihastuttava kodin valaistuksen ja sisustuksen erikoiskauppa, Fredrikinkadulla, Raatihuoneen ja kauppatorin välillä.  Myytävänä esimerkiksi kalkkimaalit ja diy-tuotteet. Lisäksi verkkokauppa.

Facebook: Valo & Tila

kirjaspotti

Kirjaspotti – Salpakirja Oy

Liike sijaitsee Haminan keskustassa, vanhassa Rautakorttelissa.

Liikkeessä on esillä suuri valikoima uusia sekä käytettyjä kirjoja, varastosta myyjät voivat myös noutaa kirjat kysyessä. Avarat ja valoisat tilat tekevät kirjoihin tutustumisen helpoksi. Tarvittaessa myyjä auttaa kirjojen etsimisessä.

Tervetuloa löytämään lukemista juuri sinulle!

Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

marimekko

Marimekko & Stemma Hamina

Valikoimissamme Marimekon tekstiilejä, vaatteita ja sisustustuotteita sekä Ritva Fallan ja Niccolei-malliston vaatteita. Meiltä teet upeita ja pirteitä löytöjä niin arkeen kuin juhlaan, sekä saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua kaupan päälle. Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme.

Stemma huonekalukauppa sijaitsee samassa rakennuksessa.

 

nanso

Nanso Outlet Hamina

Vuosikymmenten kuluessa Nanso Group on muuttunut teollisuusyrityksestä bränditaloksi. Tunnettuja ja rakastettuja brändejämme ovat Nanso ja Vogue.

 

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli Haminan sydämessä, Raatihuoneentorilla. Sydämellistä palvelua ja kaikkea ihanaa vaatteista ja asusteista kodin sisustukseen ja toivottuihin tuliaisiin. Kannattaa tulla kauempaakin!

 

Posliinitar Ann Maarit

Posliinitar AnnMaarit

Lahjatavarapuoti Raatihuoneelle vanhassa Lebedeffin Kauppakartanossa. Lahja-, sisustus-ja posliini tuotteiden lisäksi paljon Hamina-tuotteita matkamuistoiksi.

Facebook: PosliititarAnnMaarit

IG: @posliititarannmaarit

sevenon

SEVENON Art Glass STUDIO

Upea ja uniikki sisustajan paratiisi, jossa kaikki tuotteet suunniteltu ja valmistettu Haminassa!
Myymälässämme on vaihtuva myyntinäyttely ja meiltä löydät myös Studio Jukka Rintalan tuotteita sekä Drops-Design neulelangat.
Tervetuloa!

Boutique & hiushuone Marilyn

Idyllinen pieni butiikki, jossa yksilöllisiä vaatteita ja asusteita naisille, myös pluskokoja, Haminan keskustassa, Isoympyräkadulla. Rentoa ja nuorekasta arkimuotia kaikille!
Lisäksi takahuoneessa on parturi-kampaamo Hiushuone Marilyn, josta löydät myös helposti kotihoitotuotteet.
#boutiquemarilynhamina
jaanan lahjat

Jaanan Lahjat -puoti

Hamina- ja lahjatuotteita.
Postikortteja ja paljon mukavaa myös itselle.
Tervetuloa tutustumaan!

 

Facebook: JaananLahjat

Rakennuspuoti

Haminan rakennuspuoti

Vuonna 2009 perustettu Rakennuspuoti on varaosapankki, jonka sydäntä lähinnä ovat vanhojen rakennusten varaosat, sekä kaikki tarpeeksi persoonallinen, vanha ja aikaa kestävä käyttötavara.
Käyttötavaran lisäksi meiltä saattaa löytyä myös jotain sisustukseen sopivaa!

Pääosin myymme, mutta myös ostamme tavaraa.
Puotimme on avoinna kesäaikana sunnuntaisin.
Talviaikana noin marraskuusta huhtikuun alkuun puoti on suljettu.
Sopimuksesta avaamme puodin kyllä!

Illi-Sport/ Sportia

Tervetuloa Palvelevaan urheilukauppaan Haminassa. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1948, torin laidalla.

Meiltä löydät laajan valikoiman urheilu- sekä vapaa-ajan tuotteita ja saat parhaat vinkit harjoitteluun. Ammattitaitoinen, ystävällinen, palveleva henkilökuntamme on aina apuna.

Palvelut:

  • pyörähuolto
  • suksihuolto

Pin It on Pinterest

Share This