Kahvilat ja leipomot

Haminasta löydät useita kahviloita ja leipomoita kaupungin keskusta-alueelta.  Aloita aamusi vaikkapa torikahveilla, hae leipomoista evästä piknikille ja nauti iltapäiväkahvi- tai teehetki herkutellen tunnelmallisessa haminalaisessa kahvilassa.

Muista ostaa myös tuliaisia kotiin viemiseksi!

Kahvilat ja leipomot

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Haminasta löydät lounaspaikkoja niin buffet-ravintoloista, sushi-ravintoloista, kuin keitto- ja kotiruokalounaspaikoista. Lisäksi kauppatorin ympäristössä on useita pikaruokaravintoloita.

Illallista voit nauttia vaikkapa kellariravintolassa tai merenrantamaisemissa tai lähteä lähiruokaretkelle Haminan maaseudulle.

Lounas- ja illallisravintolat

Pubit, pizzeriat ja grillit

Haminasta löydät sympaattisia pikkuravintoloita, take away- ja pikaruokaravintoloita. Keskustasta löytyy useampi pubi, kesäterassi sekä livemusiikki-iltaravintoloita. Tervasaaressa on terassiravintoloita meren äärellä. Hamina Camping Pitkäthiekat -leirintäalueelta löytyy kahvila-ravintola merenrantamaisemin.

 

Pubit, pizzeriat ja grillit

Etätöitä, kokouksia ja juhlia

Haminasta, kohtaamisten kaupungista, löydät useita houkuttelevia tilavaihtoehtoja elämäsi juhliin tai erilaisiin kokouksiin ja etätöihin.

Olipa kyseessä häät, perhejuhla, ideoita herättävä seminaari, virtaa antava työhyvinvointipäivä tai oma työskentelyrauhaa tarjoava työtila, tutustu ihmeessä Haminan valikoimaan!

Tutustu etätyö-, kokous- ja juhlatiloihin

ResQ-ruokahävikkisovellus

Haminan keskusta-alueella on aktiivisessa käytössä suomalainen ResQ-ruokahävikkisovellus. Sen avulla voit pelastaa hyvää ruokaa, joka menisi muuten tarpeettomasti hukkaan! Lataa ilmainen ResQ-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Katso myytävät ruokatuotteet sovelluksen kartalta, osta haluamasi annos alennettuun hintaan ja nouda se ravintolasta!

ResQ on helppo ja vastuullinen tapa vähentää ruokahävikkiä sekä samalla säästää aikaa ja rahaa!

Hamina - ruokahävikitön kaupunki

Pin It on Pinterest

Share This