Haminassa on monia houkuttelevia kahviloita herkkusuille. Osasta kahviloita voit myös ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

 

Konditoria Huovila Oy

Tunnelmallinen konditoria-kahvila upean Tanelinkulman  katutasossa.  Kahvilassa 40 paikkaa ja kesällä katuterassilla 20 paikkaa.  Perinteinen artesaanileipomo, myymälä ja kahvila.

Söpösiili kahvila-konditoria

Kahvila-konditoria Söpösiili tarjoaa erikoiskahveja, itseleivottuja pullaa, makeisia ja suolaisia piirakoita Haminan Sibeliuskadun ja  Satamakadun kulmauksessa.

Tervetuloa!

Facebook 

Instagram @soposiili

Café Varvara

Café Varvara on Haminan keskustassa sijaitseva kahvila ja leipomo. Kahvila tarjoaa kotoisan kokoontumispaikan, jossa voi vaihtaa päivän kuulumiset tuoreen kahvin ja herkullisten leivonnaisten tai suolaisten suupalojen äärellä.

Myös herkulliset leipomotuotteet arkeen ja juhlaan:
Huokaise syvään ja anna meidän auttaa! Juhlissa on paljon järjesteltävää, joten anna meidän helpottaa kiirettäsi ja hoitaa leipomukset puolestasi. Haminassa sijaitsevasta Café Varvarasta voit tilata suussasulavat herkut juhlaan sekä arkeen!

Kahvila Raatihuone

Tunnelmallinen kahvila ja tilausravintola, joka sijaitsee kaupungin sydämessä, historiallisen Haminan raatihuoneen alakerrassa.
Lämminhenkisessä kahvilassamme voit järjestää juhlia ja tilaisuuksia noin neljällekymmenelle henkilölle ja lisäksi käytössä on 15 paikkainen kabinetti.

Tarjoamme myös catering-palveluita, sekä voit tilata tuotteita niin juhlaan,kuin arkeen mukaan vietäväksi.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!

kamu

Café Kamu!

Upea, vastikään remontoitu kahvila sijaitsee Haminan linja-autoasemalla, kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä. Café Kamu!uun myös nelijalkainen ystäväsi on tervetullut. Perinteikkäästä kahvilastamme saat tuoreita ja itseleivottuja, suussa sulavia piirakoita, pullaa ja pikkusuolaisia.

troikka

Kahvila Troikka

Haminan torilla sijaitseva kahvila Troikka tarjoilee niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, jotka leivotaan Troikan omassa keittiössä. Kahvila on avoinna kesäkauden.
Avoinna huhtikuu-lokakuun.

Jaspis

Lounaskahvila Jaspis

Lounaskahvila Jaspiksessa on arkisin tarjolla keittolounas tai lämmin ateria sekä ruokaisa salaattiateria. Jaspis toimii myös viihtyisänä nuorisokahvilana ja kaikenikäisten kohtaamispaikkana.

Riihikahvila sisältä, punavalkoiset pöytäliinat ja räsymatto.

Riihikahvila

Villa Jaakkolan idyllisessä maalaismiljöössä sijaitsee kesäaikaan avoinna oleva Riihikahvila.

IG: Villa Jaakkolan

Hesburgerin ja s-cafen myyntitiski, jossa hesen mainokset ja kahviossa myytävät pullat ja muut tarjoilut.

s-Cafe

S-market Haminan yhteydessä sijaitsevat Hesburger ja S-Cafe.

Hesburgerista saat herkulliset hampurilaiset ja ateriat sekä isompaan että pienempään nälkään. Hesen tuotteet tunnetaan hyvästä mausta ja ruoat valmistetaan aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista.

S-Cafessamme voit nautiskella herkullisia pullia ja munkkeja makean nälkään kahvin kera.

Aukioloajat löydät verkkosivuiltamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Leipomoliike Aitolahti

Aitolahden lihapiirakat ja paljon muuta!

Leipomoliike Aitolahti valmistaa leipiä, kahvileipiä, leipomoeineksiä ja konditoriatuotteita. Lihapiirakkamme ovat varmasti monelle tuttuja!

Leipomon myymälä palvelee osoitteessa Sibeliuskatu 22.

Löydät meidät myös Facebookista. 

Puinen hyllykö, jossa on erilaisia leipiä rivissä

Toinen Leipä leipomo

Hapanjuurileipomo Haminan Itäväläyssä. Täältä löydät monipuolisen valikoiman leivottuja herkullisia hapanjuurituotteita! Kannattaa tulla kauempaakin hakemaan esim. tuoretta ruisleipää, vuokaleipää, siemenleipää, patonkia ja makeitakin leivonnaisia.

Tarkista leipomomyymälän aukioloajat nettisivuilta.

 

Pin It on Pinterest

Share This