Haminassa on monia houkuttelevia kahviloita herkkusuille. Osasta kahviloita voit myös ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

 

kamu

Café Kamu!

Upea, vastikään remontoitu kahvila sijaitsee Haminan linja-autoasemalla, kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä. Café Kamu!uun myös nelijalkainen ystäväsi on tervetullut. Perinteikkäästä kahvilastamme saat tuoreita ja itseleivottuja, suussa sulavia piirakoita, pullaa ja pikkusuolaisia.

Kauppakulma sisäkuva

Cafe Mirjam

Lounas-kahvila keskustassa, Kauppakulmassa. Leivonnaiset omasta keittiöstä ja kotiruokaa perinteisin reseptein. Lounaat myös mukaan.

Kesällä kahvila sijaitsee torilla Cafe Mirjam-nimellä.

 

troikka

Kahvila Troikka

Haminan torilla sijaitseva kahvila Troikka tarjoilee niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, jotka leivotaan Troikan omassa keittiössä. Kahvila on avoinna kesäkauden.
Avoinna huhtikuu-lokakuun.

Kahvila Varvara

Kahvila Varvara

Kahvila Varvara on Haminan keskustassa sijaitseva kahvila ja leipomo. Kahvila tarjoaa kotoisan kokoontumispaikan, jossa voi vaihtaa päivän kuulumiset tuoreen kahvin ja herkullisten leivonnaisten tai suolaisten suupalojen äärellä.

Myös herkulliset leipomotuotteet arkeen ja juhlaan:
Huokaise syvään ja anna meidän auttaa! Juhlissa on paljon järjesteltävää, joten anna meidän helpottaa kiirettäsi ja hoitaa leipomukset puolestasi. Haminassa sijaitsevasta Kahvila Varvarasta voit tilata suussasulavat herkut juhlaan sekä arkeen!

Konditoria Huovila Oy

Tunnelmallinen konditoria-kahvila upean Tanelinkulman  katutasossa.  Kahvilassa 40 paikkaa ja kesällä katuterassilla 20 paikkaa.  Perinteinen artesaanileipomo, myymälä ja kahvila.

Jaspis

Lounaskahvila Jaspis

Lounaskahvila Jaspiksessa on arkisin tarjolla keittolounas tai lämmin ateria sekä ruokaisa salaattiateria. Jaspis toimii myös viihtyisänä nuorisokahvilana ja kaikenikäisten kohtaamispaikkana.

Raati Cafe Kaneli

Kahvila Raatihuone

Keski-Eurooppalaishenkinen ja maalaisromanttinen kahvila Raatihuoneen alakerrassa. Kahvilassa on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia (tilat noin 40 hengelle) tai tilata tarjottavat kotiin. Kahvilan kabinetissa on kokous- tai kahvittelumahdollisuudet pienelle ryhmälle (15 henkeä). Kahvilassa on A-oikeudet.

Riihikahvila sisältä, punavalkoiset pöytäliinat ja räsymatto.

Riihikahvila

Villa Jaakkolan idyllisessä maalaismiljöössä sijaitsee kesäaikaan avoinna oleva Riihikahvila.

IG: Villa Jaakkolan

Hesburgerin ja s-cafen myyntitiski, jossa hesen mainokset ja kahviossa myytävät pullat ja muut tarjoilut.

s-Cafe

S-market Haminan yhteydessä sijaitsevat Hesburger ja S-Cafe.

Hesburgerista saat herkulliset hampurilaiset ja ateriat sekä isompaan että pienempään nälkään. Hesen tuotteet tunnetaan hyvästä mausta ja ruoat valmistetaan aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista.

S-Cafessamme voit nautiskella herkullisia pullia ja munkkeja makean nälkään kahvin kera.

Aukioloajat löydät verkkosivuiltamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Puinen hyllykö, jossa on erilaisia leipiä rivissä

Toinen Leipä leipomo

Hapanjuurileipomo Haminan Itäväläyssä. Täältä löydät monipuolisen valikoiman leivottuja herkullisia hapanjuurituotteita! Kannattaa tulla kauempaakin hakemaan esim. tuoretta ruisleipää, vuokaleipää, siemenleipää, patonkia ja makeitakin leivonnaisia.

Tarkista leipomomyymälän aukioloajat nettisivuilta.

 

Pin It on Pinterest

Share This