Aholafarm

Aholafarm on Haminassa toimiva Tuula ja Jukka Aholan omistama perheyritys toimenkuvanaan perinteisen maatalouden ohella maaseutumatkailu erilaisin ohjelmapalveluin. Ohjelmapalveluita, mm. rallikyyditykset, offroad-ajelut, metsäretket ja hevosajelut. Aholafarmilla onnistuu niin tyky- ja virkistyspäivät kuin kokouspaketitkin.

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutopalveluna myös kotiisi.

JaPi-Matkat Oy & Tilausliikenne J. Ahonen Oy

  • Ryhmämatkat Venäjälle ja Viroon
  • Viipurin päivämatkat
  • Sotahistorian matkat Venäjälle
  • Venäjän viisumit
  • Tilausajot 49- ja 15 paikkaisella bussilla
Vikla II Tammion ranta

Meriset-risteilyt

Laadukkaat tilausristeilyt upeaan saaristoon kolmella aluksella.
Palvelemme sydämellä virkistyspäivät, asiakastilaisuudet, kokoukset,
sukujuhlat tai merkkipäivät.
Reittiliikenne Tammion idylliseen kalastajakylään ja Ulko-Tammion saareen.
Teemaristeilyjä mm. lasten merirosvoristeilyt ja juhannus saaristossa.
Tervetuloa mukaan merellisiin unelmiin!

Vimpa Islands

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Keittiömme on erikoistunut valmistamaan merenantimista ja saaren omista juureksista sekä vihanneksista herkullisia aterioita, myös gluteenittomina.

Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

ruoka-annoksia pöydällä

Juhlatarjoilut Mirja Koivu

Meiltä saat tilattua tarjoilut pieniin ja suurin juhliin. Tilamme sijaitsevat Haminan sataman porttitalossa. Tarjoilut on mahdollista noutaa tai saada kotiinkuljetettuna. Meiltä järjestyy myös tarjoilu. Soita ja kysy lisää!

Café Varvara

Café Varvara on Haminan keskustassa sijaitseva kahvila ja leipomo. Kahvila tarjoaa kotoisan kokoontumispaikan, jossa voi vaihtaa päivän kuulumiset tuoreen kahvin ja herkullisten leivonnaisten tai suolaisten suupalojen äärellä.

Myös herkulliset leipomotuotteet arkeen ja juhlaan:
Huokaise syvään ja anna meidän auttaa! Juhlissa on paljon järjesteltävää, joten anna meidän helpottaa kiirettäsi ja hoitaa leipomukset puolestasi. Haminassa sijaitsevasta Café Varvarasta voit tilata suussasulavat herkut juhlaan sekä arkeen!

asparagus

Pitopalvelu Essi, Eila Tasa

Soita ja kysy lisää yksilöllisistä palveluistamme.

Oppaat

Haminan Seudun Oppaat ry

Koe Hamina pintaa syvemmältä

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi Haminaan ja sen lähiseudulle!

Olemme opastaneet ympyröillä, turuilla ja toreilla jo reilut 40 vuotta, joten juttuja ja tarinoita riittää varmasti joka lähtöön. Valmiiden kierrosten lisäksi räätälöimme tarvittaessa tilaajan omien toiveiden mukaisen kierroksen, sillä kokemista ja näkemistä kaakonkulmalla kyllä piisaa.

Tulittepa arvon matkustavaiset sitten linjurilla, veneellä tai kävellen, niin oppaan matkassa näette sen minkä kuulette, kuulette sen minkä näette ja koette taatusti enemmän.

Suomenkielen lisäksi opastamme myös englanniksi, espanjaksi, italiaksi, hollanniksi, ranskaksi, romaniaksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi. Lataa esite alta.

Viikko-opastukset 2023

Virve Häkkinen, puheenjohtaja, 040 514 1052
Kauko Tykkyläinen, sihteeri, 040 568 7117

Raatihuoneentori

Kymen Matkat – ryhmäretkiä Haminaan

Täällä asuu hyvä tuuli! Tutustu runsaaseen retkitarjontaamme. Tarjoamme sinulle tai ryhmällesi päiväretkiä, ohjelmallisia paketteja ja myös yöpymispaketteja. Lähdetäänkö merelle – vilvoittaville merituulille ja Suomenlahden laineille, syömään, laulamaan ja nauttimaan yhdessäolosta. –  Tervetuloa Hyvän tuulen rannikolle!

Hakusanalla Hamina löydät sivulta suoraan Haminan retket.

Pin It on Pinterest

Share This