Haminasta löytyy useita lounaspaikkoja, pikaruokaravintoloita ja illallispaikkoja niin linnoituksen sisältä kuin merenrantamaisemissa.

Restaurant Mon ami

Uusi ruokaravintola kaupungin ydinkeskustassa Raatihuoneentorilla.

Panda Sushi (Kiina Ravintola)

 

Kaupungin keskustassa oleva sushi-ravintola, jossa sushi-buffet ja À la carte ruokaa. Ruoan voi herkutella paikan päällä tai mukaan otettuna.

Jaspis

Lounaskahvila Jaspis

Lounaskahvila Jaspiksessa on arkisin tarjolla keittolounas tai lämmin ateria sekä ruokaisa salaattiateria. Jaspis toimii myös viihtyisänä nuorisokahvilana ja kaikenikäisten kohtaamispaikkana.

Udon Street Food

Tarjoamme thaimaalaisen ruoan ystäville maistuvia ruokahetkiä Haminan Kauppatorilla. Ruokavaunusta voit myös ottaa annokset mukaan tai tilata tarjoilut kotiisi tai tilaisuuteesi!

 

Lounashuone Kerho

Ravintola sijaitsee lähellä keskustaa historiallisessa Haminan Varuskuntakerhon rakennuksessa. Kerholla nautit maistuvan ja monipuolisen buffetlounaan.

Lisäksi Kerholla on erinomaiset puitteet erilaisille juhla- ja kokoustilauksille. Tilauksesta voit varata myös ryhmäillallisia sekä alakerran saunaosaston.

Rampsin aurinkoinen terassi.

Rampsi Kitchen & Lounge

Uudistunut Rampsi Kitchen & Lounge tarjoaa juomien lisäksi myös ruokaa. Merenrantaterassilta mahtavat merimaisemat!

lounas-kahvila-tervasaari

Taverna Tervanaru

Taverna Tervanaru sijaitsee Haminan vierasvenesatamassa, Tervasaarella. Merinäköalalla varustettu terassi antaa mahtavan näköalan vuoden jokaisena päivänä.

ABC Kippari

ABC Kippari

ABC- Kippari liikennemyymälä palvelee vuoden jokaisena päivänä sekä arkena että pyhänä, Haminan Satamakadulla, lähellä Suomen suurlippua.  Liikennemyymälän yhteydessä on polttonesteen tankkauksen ja autonpesumahdollisuuden  lisäksi tarjonnaltaan monipuolinen ravintola.

ABC Kipparin palvelut:

  • aamiainen
  • noutopöytälounas
  • Á la carte ja ABC Burger
  • Tilaussauna ja kokoustila max 15 hengelle.
  • ABC Market
  • Autopesu
  • Sähköauton latausasema
  • Nestekaasut

 

 

talonleike

Itäväylän Bensis Oy

Lounasta ja koko perheen AfterWork-annosruokia.
Tuoretta kahvia ja meillä leivottuja sämpylöitä ja leivonnaisia.
Autonpesu, matkailuautovuokraus, nestekaasut, Woikosken hitsauskaasut, autotarvikkeita, Tehovarastojen vuokrauspiste, ST1-automaattiasema.

Ravintola Pinteli

Ravintola Pinteli on Ravimäessä Haminan Hevoshaassa toimiva lounasravintola, kahvila sekä kokous- ja juhlapaikka. Ravintola Pintelissä on arkisin tarjolla maukas lounas- ja salaattibuffet. Kahviossa on myös mahdollisuus nauttia itse leivotuista, tuoreista herkuista.

Katso viikon lounaslista Ravintola Pintelin Facebook-sivuilta ja tule herkuttelemaan!

Aholafarm lähiruokalounas

Tervetuloa nauttimaan aidosta kotiruoasta idyllisessä Latopirtissämme!

Tilan isäntäpariskunta ottaa Teidät lämmöllä vastaan odotettuina vieraina idylliseen Latopirttiin, aitoon entiseen heinälatoon, jossa tilan historia ja nykypäivä kohtaavat ihastuttavalla tavalla.

Räätälöimme tarjoilut aina kunkin ryhmän mukaan ja hinta määräytyy kokonaispaketin sisällön ja ryhmäkoon mukaan. Valittavana esimerkiksi Aholafarmin riistalounas, villiyrttibrunssi tai reissulaisen retkilounas. Katso menuvaihtoehtoehdotukset verkkosivuiltamme!

 

Subway Hamina

Aivan Haminan ydinkeskustassa torin laidalla sijaitseva Subway-ravintola.

Subway® -ravintolat tarjoavat herkullisia Subi® -leipiä valitsemillasi täytteillä ja kasviksilla. Tervetuloa herkuttelemaan!

Lounaskahvila Portinpieli

Vaihtuva lounas joka arkipäivä.
Tilattavissa myös leivonnaiset ja ruokia kotiin vietäväksi.

Juhlatarjoilut Mirja Koivu
0400 854 879
juhlatarjoilut.mirja.koivu@gmail.com

Hesburgerin ja s-cafen myyntitiski, jossa hesen mainokset ja kahviossa myytävät pullat ja muut tarjoilut.

Hesburger

S-market Haminan yhteydessä sijaitsevat Hesburger ja S-Cafe.

Hesburgerista saat herkulliset hampurilaiset ja ateriat sekä isompaan että pienempään nälkään. Hesen tuotteet tunnetaan hyvästä mausta ja ruoat valmistetaan aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista.

S-Cafessamme voit nautiskella herkullisia pullia ja munkkeja makean nälkään kahvin kera.

Aukioloajat löydät verkkosivuiltamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Pin It on Pinterest

Share This